Boek

“Wat komt dat gaat elk leven zijn beloop”

Boekcover Wat komt dat gaat elk leven zijn loop

In 2010 kreeg fotograaf Marcel Köppen van de Rabobank de opdracht de regio Alblasserwaard Noord/Oost vast te leggen in vier seizoenen. De resulterende 40-delige fotocollectie neemt nu een prominente plaats in het nieuwe regiokantoor van de bank in Gorinchem-Oost.

Naar aanleiding hiervan heeft hij uit het ruime aanbod van beelden zijn eigen selectie gemaakt en gebundeld in een boek. Bevriend dichter Ro van Doesburg schreef vier gedichten aan de hand van de seizoensbeelden. De foto’s hebben zo een extra dimensie gekregen in woord.

Verkoopprijs: 29,50 euro
Hardcover formaat A3 oblong

Boek

“Munnikenland in beweging”

Boekcover Munnikenland in beweging

In dit unieke boek staat de beleving van het landschap ‘het Munnikenland’ centraal. De lezer zal verrast worden door de diversiteit en de uniciteit van dit gebied. Er is ruim aandacht voor het groene aspect: geologie, landschapsgeschiedenis, biodiversiteit en natuurontwikkeling.

Natuurlijk komt ook de rijke cultuurgeschiedenis aan bod, het zichtbare en het verdwenen verleden, boven én onder de grond. Boven alles staat het water centraal, het leven met en de strijd tegen het water. Natuur en cultuur, in woord en beeld.

Verkoopprijs: 39,95 euro
Hardcover formaat 24 x 28 cm, 200 pagina’s

Binnenkort…

een nieuwe publicatie